Deviant Login Shop  Join deviantART for FREE Take the Tour
×



Details

Submitted on
July 14, 2010
Image Size
786 KB
Resolution
2000×800
Link
Thumb
Embed

Stats

Views
1,642 (1 today)
Favourites
113 (who?)
Comments
15
Downloads
56
×
15 by festivewind 15 by festivewind
For fuckyeahichigokurosaki @ tumblr~

Bleach (c) Kubo Tite
SAI, Photoshop CS2
Add a Comment:
 
:icontetsuke--chan:
ICHIGO ;____; <3
Reply
:iconlurk-stiltzkin:
Feb, have I ever mentioned that I love your fanarts hard?? Ichigo is so damn HAWT. You never fail to amaze me, Always <3 <3
Reply
:iconfestivewind:
Thank you for the comment <3
I am so honored ;__;
BTW, CMIIW, but are you... Maureen?
Reply
:iconlurk-stiltzkin:
Yep, it's meee. :D

Haha, gue belom update livejournal lama banget. Fanart lu makin keren aja dari sebelumnya, apalagi yang Durarara!!

BTW, feb, gue boleh request fanart. Nanti exchange ama fanfic, boleh??
Reply
:iconfestivewind:
Oh goshhh!! Long time no see youu!!!
Thank you for the words...
Boleh dong boleh!
In fact, I want to make something for you so much since tomorrow's your birthday! Any requests?
Reply
:iconlurk-stiltzkin:
Febbyy apa kabarrr jugaaa??~~~
:D

Gue kirain lu dah sebel ama gue, soalnya ga dibales~ XD

Lagi di fandom apa aja sekarang? Masih di Jepang ato dah pulang ke Jakarta?

Wah thanks banget dah mau dibikinin fanart segala. :D

Kalo ga ngerepotin aja sih (kalo lagi sibuk ga usah kok) Request: Bleach, Gin/Rangiku.
Reply
:iconfestivewind:
LOLOLOL First of all,

HAPPY BIRTHDAYYYYY!!!!!
Makin sukses selalu, Maureen <3 <3 <3

Enggak lagi, gue jarang login ke DA aja orz.

Gue masih di Jepang, tapi 2 bulan lalu gue sempat pulang ke Jakarta bentar (aduuuh seandainya kita ketemuan waktu itu)

Oke oke~~~ <3
Reply
:iconlurk-stiltzkin:
Thank you feb~~

oke, kabarin aja lain kali kalo u pulang ke jakarta, siapa tau bisa ketemuan :D <3
Reply
:iconnarista:
dude, this is flippin' awesome - I think black is the hardest color to work with, especially getting all the wrinkles and folds to show through, and you've done such an amazing job of getting the cloth to look like it's free-flowing!
Reply
:iconfestivewind:
Hello! Thank you for the comment~ <3 <3
Yes I am with on black is hard to deal with (unless if you paint block it black).
Reply
Add a Comment: